Δίδυμα πριγκιπόπουλα κυοφορεί η Κέιτ;

Δίδυμα πριγκιπόπουλα κυοφορεί η Κέιτ;
Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους βιώνουν η Κέιτ Μίντλετον και ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ, καθώς η Δούκισσα του Cambridge διανύει την τρίτη εγκυμοσύνη της. Και η χαρά του πριγκιπικού ζευγαριού θα είναι διπλή αν επαληθευτεί η είδηση ότι η Κέιτ θα φέρει στον κόσμο δίδυμα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού Life & Style, η Κέιτ και ο σύζυγός της πρίγκιπας Ουίλιαμ, περιμένουν δίδυμα τον Απρίλιο. «Η Κέιτ και ο Ουίλιαμ ξαφνιάστηκαν όταν το έμαθαν» αποκαλύπτει μία πηγή από το εσωτερικό του παλατιού. Οι κοντινοί τους άνθρωποι μάλιστα λένε πως η Κέιτ περιμένει κοριτσάκια.

Ποιοι όμως ήταν οι πρώτοι άνθρωποι που έμαθαν τα διπλά χαρμόσυνα νέα του ζευγαριού; Η μητέρα της Κέιτ, η Κάρολ Μίντλετον και η αδερφή της Πίππα. «Τους τηλεφώνησε με μεγάλη χαρά για να τους πει τα νέα» αποκαλύπτει πηγή του παλατιού.

Και παρόλο που μερικοί γονείς λατρεύουν τα ντύνουν τα δίδυμά τους με τα ίδια ρούχα, μην το περιμένετε αυτό από την Κέιτ. Η 35χρονη προστατευτική μαμά, «ανυπομονεί ήδη για τα αγέννητα παιδιά της» και θέλει «να θεωρούνται ως μεμονωμένα άτομα που θα έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις δικές τους προσωπικότητες» λέει μια πηγή του παλατιού.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software