Άνδρας - προφήτης ισχυρίζεται ότι ήρθε από το μέλλον...

Άνδρας - προφήτης ισχυρίζεται ότι ήρθε από το μέλλον...

Έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα... πρόκειται για έναν άνδρα που ισχυρίζεται πως έχει έρθει από το μέλλον, είναι 50 ετών αλλά δείχνει 25άρης και εμφανίζεται να αποκαλύπτει τι θα συμβεί μέχρι το 2030!

Όπως αναφέρει, μάλιστα, το Apex TV, ένα κανάλι στο YouTube που είναι αφιερωμένο στην παραγωγή βίντεο σχετικά με "παραφυσικά μυστήρια", έβαλε τον άνδρα στο μηχάνημα ανίχνευσης ψεύδους, προκειμένου να παρακολουθήσει τις απαντήσεις του και στην οθόνη εμφανίστηκε η λέξη "αλήθεια".

Ο Νώε υποστηρίζει πως η εικονική πραγματικότητα θα εξελιχθεί απίστευτα, η τεχνολογία θα είναι τόσο ανεπτυγμένη που θα μπορεί να διαχειρίζεται ένα ολόκληρο νοικοκυριό και το bitcoin θα είναι ακόμη πιο δημοφιλές – αν και τα τραπεζογραμμάτια θα εξακολουθούν να είναι η κύρια μορφή νομίσματος.

Ισχυρίζεται, επίσης, πως ο Ντόναλντ Τραμπ θα επανεκλεγεί, αν και το 2030, κάποιος με το όνομα «Ilana Remikee» θα γίνει πρόεδρος.

Οι άνθρωποι θα φτάσουν στον Άρη το 2028 και θα έχουμε έρθει σε επαφή με εξωγήινες μορφές ζωής.

Ωστόσο, ο Νώε λέει πως δεν έχει "κανένα αποδεικτικό στοιχείο για κάποιον από τους ισχυρισμούς του, εκτός από κάτι που «βρίσκεται μέσα στους καρπούς του»".

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software