Ζάεφ: Από εχθροί, φίλοι μας οι Έλληνες

Ζάεφ: Από εχθροί, φίλοι μας οι Έλληνες

Κάλεσμα στους Σκοπιανούς να ψηφίσουν τη συμφωνία απηύθυνε ο Ζόραν Ζάεφ, μιλώντας σε εκδήλωση αφιερωμένη στο σημαντικό δημοψήφισμα της 30ης Σεπτεμβρίου. 

«Σας καλώ να ψηφίστε τη συμφωνία. Ό,τι ευχόμασταν έγινε πραγματικότητα. Πρέπει να δώσουμε ένα τέλος στην απομόνωση και με τη συμφωνία αυτή θα το πετύχουμε. Οι Έλληνες έγιναν από εχθροί, φίλοι της Μακεδονίας», ανέφερε αρχικά ο Ζάεφ παραλείποντας το «Βόρεια». 

«Η συμφωνία ανοίγει τις θύρες του ΝΑΤΟ και της ΕΕ στη χώρα μας. Με την επίτευξη της συμφωνίας καταδείξαμε τη δημοκρατική μας ωριμότητα. Ευρωπαϊκούς τρόπους. Και η διεθνής κοινότητα το αναγνώρισε αυτό, και η χώρα μας έχει ειλικρινείς φίλους σε όλο τον κόσμο» συμπλήρωσε ο σκοπιανός πρωθυπουργός αφήνοντας σαφείς αιχμές για τον πρόεδρο Ιβάνοφ.

«Οι πολίτες λαμβάνουν σοφές αποφάσεις γιατί αγαπούν την πατρίδα τους και έχουν ευθύνη για τα παιδιά τους. Έτσι και τώρα, θα πάρουν μια ιστορική απόφαση για το μέλλον τους και την πατρίδα τους… Πολίτες, μη φοβάστε, ελάτε να ψηφίσετε χωρίς αμφιβολίες γιατί δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική».

 

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software