Θρίλερ στην Κύπρο: Ψάχνουν και για άλλα πτώματα στο μεταλλείο - Πώς "ψάρευε" τα θύματά του ο "Ορέστης"

Θρίλερ στην Κύπρο: Ψάχνουν και για άλλα πτώματα στο μεταλλείο - Πώς "ψάρευε" τα θύματά του ο "Ορέστης"

Ξεκίνησαν και πάλι το πρωί της Κυριακή οι έρευνες στο φρεάτιο λατομείου στο Μιτσερό της Λευκωσία, όπου εντοπίστηκε η σορός της 38χρονης Marry Roze από τις Φιλιππίνες και μίας ακόμη γυναίκας, η οποία βρέθηκε επίσης γυμνή και δεμένη χειροπόδαρα.

Συνεχίζει να αγνοείται η 6χρονη κόρη της πρώτης, την οποία σκότωσε κατ' ομολογία του ο 35χρονος "Ορέστης".

Οι Αρχές εκφράζουν φόβους πως στο σημείο ενδέχεται να υπάρχουν θαμμένα και άλλα πτώματα και να πρόκειται για κατά συρροή δολοφόνο.

Το σκοτεινό προφίλ του "Ορέστη"

 

Περισσότερα στοιχεία για την προσωπικότητα του 35χρονου, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία μια γυναίκας της άτυχης Μαίρη Ρόουζ και της 6χρονης κόρης της στην Κύπρο, έρχονται στο φως.

Ο άνδρας είναι στρατιωτικός στο επάγγελμα και ασχολείται ενεργά και με τη φωτογραφία, ενδεχομένως να είναι υπεύθυνος για τον θάνατο μιας ακόμη γυναίκας που εντόπισαν οι αρχές σε φρεάτιο στο μεταλλείο στο Μιτσερό.

Πρόκειται για κάτοικο χωριού της Επαρχίας Λευκωσίας στην Κύπρο, ο οποίος υπηρετεί σε στρατόπεδο και πάλι της Επαρχίας Λευκωσίας και φέρει τον βαθμό του ίλαρχου, αφού υπηρετεί στο Σώμα των Τεθωρακισμένων.

Είναι διαζευγμένος και πατέρας δυο ανήλικων παιδιών, με το διαζύγιό να κρατείται σύμφωνα με πληροφορίες του SigmaLive ως «επτασφράγιστο» μυστικό από τον ίδιο.

Το προφίλ του 35χρονου περιγράφεται ως «σκοτεινό», αφού φέρεται να πρόκειται για άτομο το οποίο δεν εξωτερίκευε συναισθήματα. Η σύλληψή του και η εμπλοκή του ως υπόπτου στην όλη υπόθεση, προκάλεσε σοκ σε άτομα που υπηρέτησαν μαζί του στη Σχολή Ευελπίδων, καθώς και στην Κύπρο όπου ζούσε.

Συνεργαζόταν με σειρά από ηλεκτρονικά περιοδικά φωτογραφίας, έχοντας βραβευτεί και για ορισμένες φωτογραφίες του. Συχνά, κάλυπτε ερασιτεχνικά και μυστήρια βάπτισης και γάμου στην Κύπρο.

Η δουλειά του ως φωτογράφου περιλαμβάνει κατά κύριο λόγο τοπία, με πολλές από τις λήψεις του να είναι από την ευρύτερη περιοχή του Μιτσερού αλλά και του μεταλλείου της Κοκκινόγειας, εκεί όπου εντοπίστηκαν δηλαδή οι δυο σοροί γυναικών. Στο ίδιο πορτφόλιο εμφανίζονται φωτογραφίες μάλιστα και από το φρεάτιο της φρίκης αλλά και από το εσωτερικό του εγκαταλελειμμένου μεταλλείου.

 

 

 

 

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software