Βρήκαν τον... έρωτα στις κινητοποιήσεις των "Κίτρινων Γιλέκων"

Βρήκαν τον... έρωτα στις κινητοποιήσεις των "Κίτρινων Γιλέκων"

Πολιτικές και... προσωπικές ανατροπές φαίνεται πως συμβαίνουν στις διαδηλώσεις των "Κίτρινων Γιλέκων" στη Γαλλία, όπως δείχνει η ιστορία της Σεσίλ και του Ντανιέλ, οι οποίοι βρήκαν τον έρωτα στις κινητοποιήσεις κατά των πολιτικών του Εμμανουέλ Μακρόν, στην περιοχή Σαιντ Ζενεβιέβ ντε Μπουά, σύμφωνα με δημοσίευμα της Le Parisien.

"Δεν ήρθα γι' αυτό" δηλώνει η Σεσίλ, που είναι κοινωνική λειτουργός, ενώ ο Ντανιέλ άνεργος προγραμματιστής προσθέτει πως και εκείνος δεν ήταν προετοιμασμένος για την "τρέλα" του έρωτα. 

"Η Σεσίλ άφησε τον άνδρα της και μένει μαζί μου. Δεν το συζητήσαμε καθόλου, ήρθε φυσικά" προσθέτει.

Όπως αναφέρουν, συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις εδώ και μήνες, ενώ μοιράζονται την ίδια αντίληψη για τον κόσμο.

Ο Ντανιέλ λέει πως δεν είχε ακτιβιστική δράση, ωστόσο θέλει να αγωνιστεί κατά της ακραίας νεοφιλελεύθερης πολιτικής, της αποδιάρθρωσης των κοινωνικών υπηρεσιών και των αλλαγών στην οικονομική στήριξη των ανέργων.

"Ωστόσο ήταν η αλαζονεία του Μακρόν που με έκανε να βγω στο δρόμο" λέει.

Η Σεσίλ προσθέτει ότι έβλεπε από την τηλεόραση τις διαδηλώσεις και κατάλαβε πως ήταν σοβαρές και θα διαρκούσαν.

Από την εμπειρία της ως κοινωνικός λειτουργός, βλέπει πως οι συνθήκες ζωής των Γάλλων χειροτερεύουν και ότι έχει να αντιμετωπίσει όλο και δυσκολότερες καταστάσεις. Μέσω μίας φίλης της, αποφάσισε να συμμετέχει και εκείνη στις κινητοποιήσεις.

Μεταξύ των "Γιλέκων" που συμμετέχουν στο "μπλόκο" έχουν δημιουργηθεί σχέσεις οικειότητας, ωστόσο οι δύο τους δεν έχουν ανακοινώσει ακόμη στους συναγωνιστές τους ότι είναι ζευγάρι. "Είναι μυστικό ακόμη, αλλά θα δούμε!" αναφέρουν.

Πηγή: Le Parisien 

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software