Στον ψυχολογικό παράγοντα απέδωσε το νέο επεισόδιο τρέμουλου της η Μέρκελ

Στον ψυχολογικό παράγοντα απέδωσε το νέο επεισόδιο τρέμουλου της η Μέρκελ

Στον ψυχολογικό παράγοντα απέδωσε και το νέο επεισόδιο τρόμου της η Καγκελάριος 'Άνγκελα Μέρκελ και διαβεβαίωσε ότι είναι απολύτως καλά και σε θέση να ανταποκριθεί στα καθήκοντά της.

«Είμαι καλά. Ήδη πρόσφατα ξαναείπα ότι βρίσκομαι σε φάση επεξεργασίας των τελευταίων στρατιωτικών τιμών με τον (πολωνό) Πρόεδρο Ζελένσκι. Αυτή προφανώς δεν έχει πλήρως ολοκληρωθεί, αλλά υπάρχει πρόοδος και πρέπει τώρα για ένα διάστημα να ζω με αυτό, αλλά είμαι πολύ καλά και δεν χρειάζεται ανησυχία», δήλωσε η κυρία Μέρκελ, κατά την διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον φινλανδό Πρωθυπουργό Αντι Ρίνε, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το νέο επεισόδιο της, όπου φάνηκε να τρέμει.

Κληθείσα να τοποθετηθεί σχετικά με το αν θα έπρεπε να δημοσιοποιεί στοιχεία για την υγεία της, όπως συμβαίνει π.χ. στην Φινλανδία, η κυρία Μέρκελ τόνισε:

«Πιστεύω ότι έγιναν σήμερα οι δηλώσεις μου για αυτό το θέμα και νομίζω ότι η δήλωσή μου ότι είμαι καλά μπορεί να γίνει αποδεκτή. Είπα ότι πρέπει να επεξεργαστώ αυτό το συμβάν, ότι βρίσκομαι σε αυτή την διαδικασία και πιστεύω ότι έτσι όπως ήρθε, κάποια μέρα έτσι θα φύγει. Αλλά δεν είμαστε ακόμη εκεί και κατά τα άλλα είμαι απολύτως πεπεισμένη ότι μπορώ να αποδώσω καλά». Το νέο επεισόδιο

Για ακόμη μια φορά, την τρίτη μέσα σε διάστημα μερικών εβδομάδων, η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ άρχισε να τρέμει κατά τη διάρκεια μιας επίσημης εμφάνισής της.

Τη φορά αυτή έχοντας δίπλα της τον πρωθυπουργό της Φινλανδίας Αντι Ρίνε.

Το τρέμουλο της Μέρκελ ήταν λιγότερο αισθητό από τις προηγούμενες δυο φορές.

Η καγκελάριος είχε αρχίσει να τρέμει κατά την υποδοχή του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο Βερολίνο στις 18 Ιουνίου και κατά την συνάντησή της με τον πρόεδρο Φρανκ-Βάλτερ Στάινμάιερ στις 27 Ιουνίου, προκαλώντας ανησυχίες για την κατάσταση της υγείας της.Η Καγκελάριος είναι καλά και ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμά της, δήλωσε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Ουλρίκε Ντέμερ, απαντώντας σε επίμονες ερωτήσεις σχετικά με το νέο επεισόδιο τρόμου της 'Μέρκελ.

 

Powered by TUODY Software