Απαρηγόρητος ο πατέρας που ξέχασε τα παιδιά του στο αυτοκίνητο και πέθαναν

Απαρηγόρητος ο πατέρας που ξέχασε τα παιδιά του στο αυτοκίνητο και πέθαναν

Συντετριμμένος εμφανίστηκε ο 39χρονος Χουάν Ροντρίγκεζ στο δικαστήριο, ο οποίος ξέχασε τα δύο του παιδιά μέσα στο αυτοκίνητο στη Νέα Υόρκη κατά τη διάρκεια μιας πολύ ζεστής ημέρας με αποτέλεσμα τα δίδυμα να βρουν τραγικό θάνατο.

Ο 39χρονος Χουάν Ροντρίγκεζ κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία και κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 100.000 ευρώ.

Ο τραγικός πατέρας, μέσα στο δικαστήριο ξέσπασε σε λυγμούς όταν άκουσε πως η θερμοκρασία στα σώματα των ενός έτους διδύμων (ένα αγόρι κι ένα κορίτσι), είχε φτάσει τους 42 βαθμούς Κελσίου.

Τα δυο παιδιά, η Λούνα και ο Φοίνιξ, βρήκαν τραγικό θάνατο όταν έμειναν κλεισμένα για 8 ώρες μέσα στο αυτοκίνητο, μία μέρα που η θερμοκρασία στη Νέα Υόρκη άγγιζε τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Ο πατέρας των παιδιών, βετεράνος του πολέμου στο Ιράκ, υποστήριξε ότι άφησε τα παιδιά στον παιδικό σταθμό: «Νόμισα ότι τα είχα αφήσει στον παιδικό σταθμό πριν να πάω στη δουλειά μου».

Μόλις κατάλαβε τι είχε συμβεί ξέσπασε σε κλάματα λέγοντας: «Τα έχασα. Τα παιδιά μου είναι νεκρά! Τα σκότωσα. Σκότωσα τα μωρά μου».

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software