Διέρρευσε βίντεο με τη συνεύρεση της Βρετανίδας με τους 12 Ισραηλινούς

Διέρρευσε βίντεο με τη συνεύρεση της Βρετανίδας με τους 12 Ισραηλινούς

Διέρρευσε το επίμαχο βίντεο με τη συνεύρεση της 19χρονης Βρετανίδας και των 12 Ισραηλινών που γνωρίστηκαν στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, το βίντεο ανέβηκε σε πορνογραφικές σελίδες ενώ μοιράστηκε και μέσω WhatsApp χωρίς σε κάποιο σημείο του να φαίνεται ότι η βιντεοσκόπηση βρίσκει αντίθετη τη Βρετανίδα. 

Η 19χρονη είχε υποστηρίξει αρχικά ότι βιάστηκε, εν συνεχεία όμως παραδέχθηκε ότι ο ισχυρισμός της δεν ήταν αληθής και ο λόγος που προέβη στην καταγγελία περί βιασμού είχε να κάνει με τον θυμό της, όταν αντιλήφθηκε ότι τρεις εκ των Ισραηλινών τη βιντεοσκοπούσαν.

Ο δικηγόρος της κοπέλας σχολιάζοντας τη διαρροή τόνισε μεταξύ άλλων: 

«Το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται η πελάτισσά μου δεν θεωρείται ένα από τα σοβαρότερα αδικήματα στο ποινικό μας σύστημα. Το γεγονός ότι το βίντεο της πελάτισσάς μου φαίνεται να έχει περάσει σε όλο τον κόσμο είναι ένα πολύ πιο σοβαρό αδίκημα. Θέλω να μάθω ποιος έχει διαρρεύσει αυτό το βίντεο και γιατί; Αυτό το είδος εγκλήματος τιμωρείται με φυλάκιση πάνω από ένα χρόνο. Κάποιος πρέπει να ερευνήσει - τόσο εδώ όσο και στο Ισραήλ».

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software