Φρίκη: Πατέρας βίαζε την κόρη του - Είχε αποκτήσει μαζί της έξι παιδιά...

Φρίκη: Πατέρας βίαζε την κόρη του - Είχε αποκτήσει μαζί της έξι παιδιά...

Σοκ έχει προκαλέσει στη Βρετανία η υπόθεση με έναν άνδρα, ο οποίος απέκτησε τουλάχιστον έξι παιδιά με μία από τις κόρες του, ενώ συστηματικά κακοποιούσε σεξουαλικά δύο από τα παιδιά του.
Σύμφωνα, μάλιστα, με τις καταγγελίες, βίαζε επανειλημμένως και ένα από τα κορίτσια που η κόρη του είχε φέρει στον κόσμο.

Ο άνδρας κατηγορείται πως είχε υποβάλλει τα παιδιά του σε «πλύση εγκεφάλου», δημιουργώντας έναν «ψεύτικο κόσμο» για να χειραγωγεί τα θύματά του.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, εκείνος αρνείται την ενοχή του σε 36 κατηγορίες ενώ η δίκη του στο δικαστήριο Swansea Crown Court αναμένεται να διαρκέσει τρεις εβδομάδες.

Από την πλευρά της εισαγγελίας, ο Τζον Χίπκιν είπε στους ενόρκους πως υπήρχαν και ενδείξεις μαγείας και μυστικισμού στην επιβολή του ελέγχου, με τον κατηγορούμενο να δημιουργεί μυστικιστικές φιγούρες που ήταν σε επικοινωνία με τα κορίτσια και τους έλεγαν να κοιμηθούν με τον ίδιο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία DNA που επικαλέστηκε ο εισαγγελέας, ο άνδρας ήταν ο πατέρας τουλάχιστον έξι παιδιών που είχε αποκτήσει με μία από τις κόρες του, ενώ το κορίτσι ήταν κάτω των 16 ετών όταν έμεινε πρώτη φορά έγκυος από τον ίδιο τον πατέρα του.

Powered by TUODY Software